Stäng ×

Senaste nyheterna

  • Vi har haft problem med gåvobevisen. Om du har beställt något men inte fått det – klicka på ”läs mer”.

    Läs mer
  • Det växer så det knakar! Nu blir vi fler och fler Iglekärrsfaddrar. Läs här om hur det går och om den spännande fortsättningen…

    Läs mer
  • Köp ett örhänge och bevara 10 kvadratmeter gammelskog!

    Läs mer

Gör ett klick för Iglekärr!

Varje klick räddar en bit skog

03.362.653:61 kr kvar att samla in

Gott Nytt År!

Iglekaerr3

Det är många som har kontaktat oss och undrat hur det går med köpet av Iglekärrs gammelskog nu inför årsslutet. Vi har också undrat och oroat oss men nu är det klart. Vi har förhandlat med säljarna av skogen och vi kommer att få ytterligare ett års frist med betalningen.

Överenskommelsen innebär dock att vi kommer att behöva betala 4 procent ränta på den summa som återstår. Med andra ord är varje bidrag vi får in nu i början av året extra mycket värd eftersom vi kan betala av efter hand och på så sätt slippa ränta på just de pengarna.

Insamlingen fortsätter därför med oförminskad styrka. En glädjande utveckling är att vi under året har fått så många nya skogsfaddrar vars trogna gåva varje månad betyder så otroligt mycket!

Vi kommer inte att ge oss förrän hela skogen är betald och bevarad. Vi vill rikta ett varmt tack till alla er som har bidragit och önskar alla ett riktigt Gott Nytt År!